top of page

Klassen

We luisteren graag naar de wens van onze klanten en stemmen ons programma af naar ieders behoeften. We organiseren overdag en 's avonds Matworklessen - voor maximaal 10 personen – die bewezen populair zijn bij onze klanten. Onze Equipment sessies - voor maximaal 4 personen - worden steeds populairder en worden ook gedurende de hele week gegeven. 

Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen voor een Pilates les van een volledig opgeleide Klassieke Pilates instructeur. Voor mensen met specifieke gezondheidbehoeften en voor de ervaren klanten bieden wij training door een senior instructeur op aanvraag.

Matwork - in groepen van maximaal 10 personen

Reformers - in groepen van maximaal 4 personen

Tower - in klassen van maximaal 4 personen

Eén op één / Duet - privésessies voor maximaal 2 personen

Groepslessen

Mat € 10  Equipment € 20

Privé en Duet

Privé - Senior instructeur en studio-eigenaar - Catherine € 40

Duet - Senior instructeur en studio-eigenaar - Catherine € 50

Privé - Cindy € 30

Duet - Cindy € 40

Leden die per maand betalen krijgen 10% korting op alle lessen en workshops - vanaf € 36 per maand

Onbeperkt matlessen € 60 per maand

Bekijk zeker het volledige lesaanbod van Everybody Pilates Maastricht op MindBody Online. Klik op de onderstaande knop om uw kennismaking met Klassieke Pilates en onze studio te starten :-)

Klassen NL: Service

Private & Duet

Deze sessies zijn beschikbaar voor diegenen die 1 op 1 willen of duet sessies met een vriend of partner. Zie deze sessies als personel training in Pilates.
Of je nu blessures hebt of gewoon liever 1 op 1 traint - u traint met alle Pilates equipment en op de Mat

bkfst_club1.jpg

Reformer Pilates

De Reformer is ontworpen om kracht, flexibiliteit en een gevoel van lengte te creëren door gebruik te maken van veerweerstand.  Doe mee met deze les met een maximum van 4 deelnemers per les. U krijgt uitleg over de Reformer en de les wordt aangepast aan de deelnemers.  Er zijn lessen beschikbaar op alle niveaus, van beginner tot gevorderde.

892A7560_1.JPG

Tower

De Tower is ontworpen om de weerstand van vering te gebruiken om uw rompstabiliteit en kracht te versterken.  Doe mee met deze les met een maximum van 4 deelnemers per les. U krijgt instructie op de Toren en de les wordt aangepast aan de deelnemers.  Er zijn lessen beschikbaar op alle niveaus, van beginner tot gevorderde.

892A7493_1.JPG

Matwork

Klassieke Pilates zoals het is bedoeld! Jij en de Mat voor de ultieme core workout. Een groepsles met maximaal 10 personen. Je krijgt instructies over de Mat en oefeningen met klein equipment. Er zijn lessen beschikbaar op alle niveaus, van beginner tot gevorderde.

892A7497_1.JPG

If you have any questions regarding any information provided here please don't hesitate to get in touch by clicking the button below.

bottom of page